Dag 29 – DOMEN

id-10094990

Ja idag var det dagen D! Skall villigt erkänna att det var nervöst! Vet att PT:en är en rak person och hymlar inte med att tala om vad han tycker. Så känns det att han är mot mig i alla fall och det uppskattar jag. Bättre med en käftsmäll än en lindad hand i bomull på rumpan.

När han kommer glidande i sitt höga tempo log han bara och sa ”Ja då skall vi se” på sin icke Göteborgska dialekt! Vi gick in och satte oss och börja kolla av hur dessa veckor gått och vad han förväntade sig av mig av den gångna tiden. Vi kom fram till att jag gjort ett misstag och det har varit att äta för lite. Skulle ätit mer, för jag måste få bort min hunger och det får man bara genom att äta. Om jag skall fortsätta på den bana jag börjat med måste jag bli mätt. Finns ingen diet/kost omläggning som lyckas om man inte äter sig mätt, hungern vinner ALLTID! Ja då var det dags att se lite resultat sa han och vi drog iväg till vågen! Lite små skrattande frågar han vad jag tror. Ingen aning, det känns bra, men jag vet inte. Fan vad osäker jag kände mig plötsligt! :)

Japp av med sockar, hodtröja och upp på vågen. Vågen piper och blippar, siffror fram och tillbaka och sedan ett PIIIIIP, klart! Hmmm… Av med t-shirten med sa han och börja klämma på armar, mage, rygg och bröst. Hmmmm… Jaha tänkte jag, kläm och känn på fläsket bara. Då går vi ner igen och snackar. Men vad fan säg ngt då tänkte jag!

Väl nere så säger han, ge mig tre minuter! SUCK!!! Han tar fram papper och penna, börjar räkna och stryka under på lappen han fick från vågen. Man vred sig nervöst för, man visste ju inte vad resultatet blivit. Plötsligt kastar han pennan och lutar sig tillbaka. OCH!? Han sa att gener är inget vi kan göra ngt åt. Vi är födda med dom och de går inte att ändra, allt annat kan vi påverka utom generna. Han ställer frågan om jag kört ngt på gymet. Nej jag har ju gym förbud log jag lite fundersamt. Du har ökat i muskelmassa med 200gr och det har du gjort utan att träna! Förutom de löp/PW rundor du gjort och gjort hela tiden. Men nu har dina muskler stort sett vuxit utan att du gör ngt och det är kosten och allt protein du ätit som gjort denna effekt. Det var ju jätte positivt tycker jag och det var det!

Så nu till vad du har tappat är… Så börjar han dra på det lite. Du har tappat 3.2kg på dessa fyra veckor och det pga av din ändrade kost och motion. Av de 3.2kg är det 1.5kg rent fett och 1.7kg vätska. Ta ett mjölkpaket på 1½l mjölk och känn, precis lika mycket fett har du tappat! Vätskan har du tappat pga minskat saltintag och att du tagit bort kost som binder vätska i kroppen. Det handlar inte om att jag druckit mindre eller så. Så den vätskan jag tappat är överflödig vätska som gör delvis att man kan få högre blodtryck och känna att kroppen känns spänd. Så den är lika viktig att förlora som fettet!

Så resultatet du har uppnått sa han är precis vad jag förväntat mig av dig! Finns inget att klaga på, du har skött det helt riktigt! Bra jobbat! Så han var riktigt nöjd med mina resultat och med de värden han hade fått fram ser han att jag inte fuskat genom att inte äta. Jag har ätit som man skall, MEN jag måste öka mina portioner. Gör jag det kommer effekten att bli högre och musklerna kommer att växa och fettet/vätskan kommer att rinna av mig.

Så nu får jag börja träna på gymet för nu ligger mina muskler och bara väntar på att bli körda! Med andra ord har min kropp fått bästa förutsättningar för att kunna växa och må bra. Gymet kommer att snart få besök av en träningssugen, lite mer slimmad äldre tonåring! :)

Måtten för 29dgr sedan var
Vikt – 77,4kg
Midja – 97cm

Måtten idag är
Vikt – 74,2kg
Midja – 94cm

Så ni ser att det går att gå ner och få resultat genom att äta en riktig diet, alltså ingen bantar diet! Bara en diet som är riktigt komponerad.

Hoppas att denna lilla blogg på mitt äventyr kan ge fler en liten morot. Min morot har precis börjat växa sig ännu större och motivationen är på topp! Jag klappar mig för bröstet och säger rent ut ”FAN VAD JAG ÄR BRA”!

Peace Love and Eat

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Dag 29 – DOMEN”

  1. w3tt3x skriver:

    Gött jobbat Jalla! :D

  2. Jalla skriver:

    Tackar så mycket! Nu är det bara resten kvar! :)

Leave a Reply